Singlestories Podcast
Lotte en Josine, beide single mom, onderzoeken het single ouder bestaan! In de podcasts delen zij hun eigen ervaringen, verhalen van anderen en zo nu en dan schuiven er ervaringsdeskundigen of coaches aan tafel.

Scheiden met Stine
In de klas van de dochter van filosoof Stine Jensen heeft twee derde van de kinderen gescheiden ouders. Dat zet Stine aan het denken. In elke aflevering horen we experts, ervaringsdeskundigen en schrijvers over verschillende aspecten van het scheiden. Als rode lijn door alle afleveringen loopt Stines eigen scheidingsverhaal, waarbij ook haar dochter Vicky en ex Jaime aan het woord komen.

Roels Sofasessie
In deze podcast onderzoekt Roel van Velzen hoe je jezelf opnieuw kunt uitvinden na een geluksdip. Op zijn gloednieuwe bank praat hij heel open met bevriende collega’s en ‘lotgenoten’ over zware dagen, gênante momenten waar ze inmiddels om kunnen lachen, én vraagt hij of ze nog tips voor hem hebben. Er zijn twee seizoenen. In het eerste seizoen bespreekt Roel de heftige tijd vlak na zijn scheiding, om orde te scheppen in de chaos. In het tweede seizoen is hij een jaar verder en komt hij voor andere dilemma’s te staan. Hoe ga je om met een nieuwe liefde en hoe houd je de relatie met je ex gezond?