www.villapinedo.nl
Een Website voor kinderen met gescheiden ouders. Jaarlijks horen 86.000 kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. Bij Villa Pinedo zijn daarom kinderen met gescheiden ouders aan het woord. Kinderen met gescheiden ouders zijn de experts en de ervaringsdeskundigen. Want wie weet er nou beter hoe het is om te leven met gescheiden ouders dan zij zelf? Villa Pinedo heeft ook een Buddy programma. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan de zijde van je kinderen, kunnen zij ervaringen over de scheiding uitwisselen. Zij kunnen hun Buddy via de Buddy App vertellen wat er in hun hoofd en hart omgaat.

www.singlestories.nl
Een Website voor en door single ouders. Hier lees je ervaringsverhalen over het single ouderschap.
Soms voelt het of je daar alleen in staat, alsof je de enige bent die in deze situatie zit. En dat is waar Single Stories je raakt. Je bent niet alleen. Er zijn zóveel verhalen te vertellen. In dit magazine hebben al deze verhalen één ding gemeen. Ze zijn ván of vóór single moms & dads. Het gaat hier om herkenning, inspiratie en houvast.

www.nieuwestap.nl
Een online platform met heel veel praktische informatie over de scheiding. Waar moet je allemaal aan denken tijdens en na een scheiding.